woensdag 3 september 2008

Aankomst

Na een moeilijk afscheid en een hele lange vlucht via detroit naar Phoenix zijn we er dan eindelijk! Het weer is hier zoals je verwacht van een woestijn, heet maar wel droog. Op het vliegveld stonden onze klasgenoten en nog wat andere KLS studenten ons op te wachten om ons naar Falcon Field te brengen.

Ik zit nu al lekker in een appartement met 3 klasgenoten ( Roy (Wärme Bäcker), Christiaan (Beatrix) en Steven (Gayway)) in een gloednieuw appartement. Dat wil dus zeggen dat onze banken gistermorgen net voor onze aankomst naar binnen zijn gedragen en dat er nog geen internet, telefoon en tv zijn. Nou moet je dat zowieso zelf regelen hier, maar normaal is het niet meer dan de rekeningen naar een nieuwe bewoner laten sturen. Dat gaan we dus vandaag wel regelen, voorlopig leen in het draadloze internet van een buurman.

Alles is hier GROOT.. We hebben de wallmart maar eens bezocht om alvast een telefoontje te kopen (Nummers en meer info over hoe goedkoop te bellen volgt binnenkort). In de Wallmart kun je bijvoorbeeld potten mayonaise van 4/5 liter kopen... Verder ook geweren, autobanden, plasma televisies en watermeloenen ter grootte van een skippybal.

Er staat me nu een weekje vol met voorlichtingen en "lessen" te wachten, nog even de basics van het vliegen dus. Over de rest krijg ik vandaag als het goed is meer te horen.

De foto's en rest van alle verhalen komen zo snel mogelijk, maar ik ben in ieder geval heelhuids (en moe ;) ) aangekomen en het avontuur is begonnen. Nu eerst maar eens naar school voor fingerprints (3e keer slechts.... de amerikaanse ambassade in Amsterdam en de douane op Detroit hebben ze toch ook?.....)

Geen opmerkingen: