zaterdag 5 april 2008

7-4 Classics!

Eindelijk was het dan zover, na twee maanden voorbereiden en heel veel geheimhouding werd op 4 april het logofeest eindelijk gehouden.

Vrijdagmiddag zijn we de hele dag bezig geweest met het aankleden van de bar in 60's stijl. Na een hoop bloemetjesbehang, flower power stickers, crèpe papier, slinger, 250 ballonnen, lampenkappen en felle doeken zag de bar er helemaal geweldig uit.

Toen is er op het laatste moment nog snel een grote tent gehuurd omdat ons partytentje toch wel wat klein bleek. Klaar voor het feest!

Vanaf 9 uur stond klas 7-4 klaar in de bar allemaal verkleed in 60's outfit. Er stroomde steeds meer gasten binnen en al snel barste het feest los. Alles verliep prima en om 24.00 u. was het dan eindelijk zover: De muziek stopte en de DJ (Die overigens geregeld was in Oostenrijk tijdens de ski-vakantie) kondigde aan dat de logofilm van 7-4 buiten zou worden vertoond. Alle gasten liepen naar buiten en enkele ogenblikken later kwam er een vrachtwagen luid toeterend de hoek om rijden. Toen de vrachtwagen achteruit in positie was gebracht werd de logofilm van 7-4 afgespeeld op een scherm dat aangebracht was achterin de vrachtwagen. Alles verliep goed, en ongeveer 25 minuten later was het grote moment daar: De naam en het logo van klas 7-4 kwam in beeld. Een enorm gejuich en applaus barste los, de polo's met het logo werden uitgedeeld aan alle klasgenoten en overal werden logostickers geplakt.

Het logo van 7-4 is geworden:





















De rest van de avond verliep net zo goed als daarvoor en om ongeveer 6.30 waren alle gasten weer uit de bar.
Al met al een heel succesvol feest en iedereen heeft er genoten.

7-4 Staat vanaf nu dus bekend als Classics!

Geen opmerkingen: